ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа цьому тижні Україна має отримати наступний транш макрофіну у 2,5 млрд євро

На цьому тижні Україна має отримати наступний транш макрофіну у 2,5 млрд євро

Україна має отримати наступний транш макрофінансової допомоги ЄС на початку наступного тижня, повідомив виконавчий віцепрезидент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс
Україна має отримати наступний транш макрофінансової допомоги ЄС на початку наступного тижня, повідомив виконавчий віцепрезидент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс на спільній із Прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем пресконференції в Києві.
 
"Ми підтримуємо невідкладні потреби України у фінансуванні через програми макрофінансової допомоги, і наступний платіж у розмірі 2,5 млрд євро має надійти в Україну 22 листопада", - повідомив Домбровскіс.
 
"Вже наступного тижня очікуємо отримати від ЄС 2,5 млрд євро макрофінансової допомоги. Про це, зокрема, говорили з виконавчим віцепрезидентом Європейської комісії Валдісом Домбровскісом", - зазначив з цього приводу у Telegram Шмигаль за підсумками переговорів.
 
Нагадаємо, 20 вересня Рада ЄС схвалила додаткову макрофінансову допомогу Україні обсягом 5 млрд євро.
 

Цей транш є частиною пакету макрофінансової допомоги ЄС Україні на суму до 9 млрд євро, оголошеного Європейською комісією 18 травня та схваленого Європейською радою 23-24 червня. 

 
Коментарі (0)