ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа діджиталізацію держави гроші в державному бюджеті на 2020 рік не передбачили

На діджиталізацію держави гроші в державному бюджеті на 2020 рік не передбачили

На проєкт "держава в смартфоні" гроші в державному бюджеті на 2020 рік не закладені. Повідомив віцепрем'єр-міністр та міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
На проект "держава в смартфоні" гроші в державному бюджеті на 2020 рік не закладені. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив віцепрем'єр-міністр та міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
 
“На державу в смартфоні (додаток, портал, оцифровку пріоритетних послуг, навчання цифрових навичок тощо) бюджет не закладено. Є 30,8 мільйона гривень на підтримку поточних систем (сайти, сервери, шини), які працювали і раніше”, — написав Михайло Федоров.
 
Міністр все одно планує працювати з обмеженими ресурсами. 
 
“Роблю ставку на ефективну команду і міжнародно-технічну допомогу, державно-приватне партнерство, волонтерство. У нашому напрямку, на даному етапі розвитку країни, потрібно вміти досягати мети з обмеженим ресурсом. А діджиталлізація — це ефективність, трансформація, та, сподіваюсь, вплив на збільшення бюджету на 2021 рік”, — зазначив Федоров.
 

Нагадаємо, раніше міністерство цифрової трансформації планувало створити єдиний портал цифрових сервісів “Дія”. Передбачалось, що за три роки взаємодія громадян з державою має вестись на цьому порталі. 

 
Коментарі (0)