ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа деяких перехрестях у Житомирі обмежили рух

На деяких перехрестях у Житомирі обмежили рух

У Житомирі тимчасово обмежено рух транспорту на ряді перехресть. Заходи вжиті у зв'язку з ремонтними роботами.

У Житомирі у зв’язку з ремонтом дорожнього покриття на перехрестях ряду вулиць тимчасово діє обмеження руху транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

Зокрема, мова про перехрестя вул. Київської та вул. Театральної. Згідно з повідомленням, роботи проводяться за рахунок коштів державної субвенції, які надійшли до міського бюджету. Відповідно до кошторисної вартості проектної документації на капітальний ремонт асфальтобетонного покриття по вул. Київській передбачено 714 тис. грн. У зв’язку з веденням ремонтних робіт рух транспорту на цій ділянці тимчасово зупинено.

«Це перехрестя має дуже велику інтенсивність руху. Тому розпочали з нього. Будемо продовжувати роботи по вул. Київській в напрямку автовокзалу. Вже сьогодні капітальний ремонт дороги розпочато на перехресті вул. Київської та вул. Щорса. Там також тимчасово призупинено рух», – розповів заступник начальника управління комунального господарства Віталій Шевчук.

За словами Віталія Шевчука, до переліку вулиць, на яких буде здійснений капітальний ремонт асфальтобетонного покриття цього року також увійшли вул. Щорса, вул. Перемоги та Київське шосе.

 
Коментарі (0)