ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа дезінфекцію столичних будинків виділили 23 мільйони

На дезінфекцію столичних будинків виділили 23 мільйони

Комунальні служби столиці регулярно проводять дезінфекцію сходових клітин, ліфтових кабін, ручок дверей, сходових перил в житлових будинках

Комунальні служби столиці регулярно проводять дезінфекцію сходових клітин, ліфтових кабін, ручок дверей, сходових перил в житлових будинках. На це з міського бюджету виділили 23 млн грн. Обробку роблять двірники. Все необхідне обладнання і дезінфікуючі засоби вони отримали.

Як повідомив мер столиці Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції, в Києві близько 11,5 тис. Багатоповерхових будинків, 8,5 тис. З них перебувають у комунальній власності.

Решті - ОСББ і керуючих компаній - місто надало дезінфікуючі засоби та засоби захисту, костюми для двірників.

Він зазначив, регулярна дезінфекція проводиться за рекомендаціями китайських лікарів, і закликав киян, в чиїх будинках не роблять дезінфекцію, негайно звернутися або до місцевої компанії, що управляє, або в департамент ЖКГ по телефону 15-57.

Кличко також нагадав, що двірники обробляють дитячі та спортивні майданчики, якими заборонено користуватися, поки не покращиться ситуація. Заборона стосується всіх майданчиків, розташованими в парках, скверах і на прибудинкових територіях.

 

 
Коментарі (0)