ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Дніпропетровщині комунальників «викрили» на розтраті держкоштів

На Дніпропетровщині комунальників «викрили» на розтраті держкоштів

Діяльність керівників КП «Міськсвітло» у Орджонікідзе (Дніпропетровська область) призвела до фінансових втрат майже на півмільйона гривень. На посадових осіб складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення.

Під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Орджонікідзевського КП «Міськсвітло» фахівці Держфінінспекції виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму майже 534 тис. грн.  Контрольний захід охопив період діяльності підприємства з 1 листопада 2010 року по 1 березня 2015 року. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної фінансової інспекції.

Зокрема, понад 475 тис. грн недоотримано через непроведення підприємством претензійно-позовної роботи щодо стягнення дебіторської заборгованості з боржників. Також посадові особи «Міськсвітла»  порушували законодавство при виплаті заробітних плат та переказу єдиного соціального внеску.

Про результати ревізії проінформовано Прокуратуру м. Орджонікідзе. На посадових осіб складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення за недотримання законодавства з фінансових питань.

Нагадаємо, раніше фінансові порушення також були виявлені в КП «Жовтоводськтепломережа». Вони призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму понад 665 тис. грн.

Реклама: Де ми приймаємо гостей? Відповідь проста - вітальня. Саме слово відповідає за себе. Як створити комфорт і затишок в даній кімнаті. У цьому Вам допоможуть Вітальні меблі nova.ua . Заходьте і робіть свій вибір.

 
Коментарі (0)