ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024На Дніпропетровщині опалювальний сезон під загрозою зриву

На Дніпропетровщині опалювальний сезон під загрозою зриву

На Дніпропетровщині існує загроза зриву опалювального сезону у П'ятихатках, Софіївці та селах Лиховка і Саксагань та самому обласному центрі

На Дніпропетровщині існує загроза зриву опалювального сезону у П'ятихатках, Софіївці та селах Лиховка і Саксагань та самому обласному центрі.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Причиною можливих проблем з початком опалення назиають те, що постачальники тепла "Дніпротеплоенерго", "Софіївкатеплоенерго", "Східтеплоенерго" і "Південьтепломережа" використовують котельні, які раніше експлуатувалися іншими суб'єктами, що накопичили борги перед "Нафтогазом".

"Нафтогаз вимагає від місцевих органів влади Дніпропетровської області контролювати дотримання законодавства комунальними підприємствами і у разі необхідності надати їм необхідну фінансову допомогу, щоб опалювальний сезон у зазначених населених пунктах розпочався вчасно", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, за словами очільника Кабміну Олексія Гончарука, Україна своєчасно накопичила необхідні резерви природного газу в сховищах і це підтверджує готовність до опалювального сезону. Опалювальний сезон стартував у 23 областях і в Києві. Житлові будинки опалюються в 13 областях об'єкти соціальної сфери. 

 

 
Коментарі (0)