ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Донбасі масово закрили вокзали

На Донбасі масово закрили вокзали

У цілях безпеки «Укрзалізниця» тимчасово закрила деякі вокзали Донбасу. Наразі для пасажирів зачинені 11 вокзалів Донецької залізниці.

У зв'язку з бойовими діями та нестабільною ситуацією на Донбасі у цілях безпеки пасажирів і залізничників тимчасово закриті і не обслуговують пасажирів 11 вокзалів Донецької залізниці. Це вокзали: Микитівка, Горлівка, Дебальцеве, Єнакієве, Харцизьк, Макіївка, Ясинувата, Іловайськ, Луганськ, Стаханов та Рубіжне. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Придбати та/або повернути проїзні документи можна на будь-якому іншому вокзалі Донецької залізниці або через мережу Інтернет. При плануванні поїздки пасажирам варто звертатися за уточнюючої інформацією до залізничних кас і довідкових служб вокзалів, а також слідкувати за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучномовному зв'язку проводиться регулярне інформування про усі зміни в графіку руху поїздів.», – додали в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», артобстріли знеструмили донецьку шахту ім. А. Ф. Засядька. В той момент під землею працювали 104 гірники.
 
Коментарі (0)