ГоловнаФоторепортажПодіїНа Донбасі службовий автомобіль КП «Вода Донбасу» потрапив під обстріл

На Донбасі службовий автомобіль КП «Вода Донбасу» потрапив під обстріл

На Донбасі службовий автомобіль КП «Вода Донбасу» потрапив під обстріл: троє працівників КП отримали поранення різного ступеня тяжкості
На Донбасі службовий автомобіль КП «Вода Донбасу» потрапив під обстріл: троє працівників КП отримали поранення різного ступеня тяжкості, про це повідомлила прес-служба ОБСЕ.
 
Як заявили в місії ОБСЄ, співробітники КП "Вода Донбасу" отримали поранення, коли очищали від снігу ділянку дороги на непідконтрольній Україні території від н.п. Крута Балка до насосної станції першого підйому у н.п. Василівка.
 
"За словами постраждалих, вибух стався приблизно опівдні. У одного з чоловіків (56 років), який представився механіком КП "Вода Донбасу", була перебинтована ліва частина грудної клітини та спини. Медперсонал лікарні повідомив СММ, що чоловік отримав 12 поранень в області грудної клітини і спини, за їхньою оцінкою, від попадання осколків, і перебував у шоковому стані. Другий чоловік (50-59 років) представився водієм КП "Вода Донбасу", він також був у шоковому стані, але у нього не було видимих ​​пошкоджень, і він сказав, що нічого не пам'ятає, крім самого вибуху", - йдеться у звіті місії.
 
 
Спостерігачі поговорили з третім чоловіком (30-39 років), який представився механіком цього ж підприємства. Члени команди бачили, що у нього синці з лівого боку на обличчі і на руках, і він весь тремтів. Потерпілий сказав спостерігачам, що нічого про інцидент не пам'ятає, крім самого вибуху.
 
11 січня спостерігачі відвідали один з об'єктів КП "Вода Донбасу" в н.п.Мінеральне, де їм показали вантажівку. 
 
"За словами персоналу, це була саме вантажівка, пошкоджена в результаті інциденту 10 січня. На місці спостерігачі побачили вантажівку ЗІЛ-131 з зеленою кабіною і жовтим кузовом. Жовтий кузов повністю згорів; з боків кузова вантажівки були великі пробоїни, по одній з правого і лівого боку відповідно. За оцінкою СММ, пошкодження, ймовірно, виникли в результаті попадання снаряда калібру 73 мм, випущеного з гармати бойової машини піхоти (БМП-1) або безоткатного знаряддя (СПГ-9)", - йдеться у звіті ОБСЄ.
 
Коментарі (0)