ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Донбасі зафіксували рекордну кількість обстрілів

На Донбасі зафіксували рекордну кількість обстрілів

За добу бойовики обстріляли території Донецької та Луганської областей рекордні 109 разів. Найбільше постраждали населені пункти: Новотошківка, Опитне, Кримське.

Впродовж  13 червня противник 109 разів обстрілював позиції українських військ в зоні АТО. Це рекордна кількість обстрілів з боку НЗФ за останні кілька місяців. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-центрі АТО.

Звечора проросійські гібридні війська активізувалися на Луганщині. По Новотошківці загарбники двічі гатили з РСЗВ «Град». А поблизу Золотого розривалися ворожі 120-мм міни.
Найгарячіше залишається поблизу Донецька.
 
Із заборонених Мінськими домовленостями зразків озброєння бойовики били по Опитному, Шахті Бутовка, Тарамчуку, Старогнатівці, Мар’їнці.
 
Окрім того, оселі мирних мешканців у Водяному й Опитному знову розстрілювали ворожі танки.
 
З мінометів калібру 82 мм гатили по Новоселівці Другій в районі Маріуполя.
 
В районі Артемівська по позиціях українських військ біля Широкої Балки противник застосував потужні артилерійські системи 152-мм. По Новгородському бойовики били з 120-мм мінометів.
З опівночі зафіксовано понад 16 обстрілів позицій українських військ.
 
Тричі із 120-мм мінометів найманці обстріляли Кримське, що на Луганщині.
 
Кірове, Ленінське та Луганське в районі Артемівська бойовики під ранок обстрілювали зі стрілецької зброї, гранатометів, озброєння бойових машин та мінометів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», днями було припинено газопостачання у Маріуполі, Бердянську та Волновасі. Це зумовлено проведенням ремонту на магістральному газопроводі Краматорськ-Донецьк.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
14 Червня 2015 p. 21:12
... Держава позбавила засобів існування, житло втрачено, сім"я розпалась. Щоб він зараз робив, якби не ця війна?