ГоловнаВибір редакціїЖитлоНа Донеччині для військових облаштовують контейнери

На Донеччині для військових облаштовують контейнери

У Маріуполі почали встановлювати на блок-постах утеплені контейнери. В таких спорудах житимуть військові у осінньо-зимовий період.

У Маріуполь (Донецька область) почали завозити і монтувати на блок-постах утеплені контейнери, в яких в осінньо-зимовий період року зможуть відпочивати військовослужбовці. Про це повідомляє прес-служба Маріупольської міської ради.

«Один з перших обладнаних контейнерів привезли на блок-пост на виїзді з Маріуполя в ЖМР Східний» - наголошується в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що на сьогоднішні в цілодобовому тризмінному режимі ведуться роботи по утепленню 62 закуплених контейнерів, кожен з яких розрахований на 14 місць та обладнаний пічкою-буржуйкою і всіма умовами для комфортного відпочинку солдатів.

За підрахунками Штабу територіальної оборони Маріуполя, протягом найближчих 5-6 днів на кожному блок-посту будуть змонтовані по 3-4 таких конструкції, після чого фахівці приступлять до обладнання ще 40 подібних контейнерів, які Штаб АТО встановить на далекому периметрі оборони.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, занедбані будівлі в Херсонській області повертають до життя. У приміщеннях недіючих дослідних господарств, незаселених гуртожитків і колишніх столових будуть жити військові.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)