ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГНа Донеччині комунальною власністю управлятимуть сучасні технологіїї

На Донеччині комунальною власністю управлятимуть сучасні технологіїї

Впровадження системи дозволить підвищити якість управління комунальною власністю.

Голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький провів засідання регіонального комітету з економічних реформ. Темою чергового засідання регіонального комітету з економічних  реформ стало питання впровадження інформаційних технологій у процес управління об'єктами комунальної власності.

Про це «У.К.» повідомили у  прес-службі Донецької ОДА.

У засіданні також взяли участь голова Донецької обласної ради Андрій Федорук, заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, представники управління з питань майна комунальної власності виконавчого апарату обласної ради та інші.

Відкриваючи засідання, Андрій Шишацький навів у приклад засідання комітету реформ у м. Макіївка, та акцентував увагу на важливості проведення виїзних засідань, які дозволяють здійснити діалог безпосередньо «на землі» - на об’єктах які охопить реформування.

У ході засідання з доповідями виступили: начальник управління з питань майна комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Наталія Назаренко щодо актуальності впровадження інформаційно-аналітичної системи «Комунальна власність», директор КП «Донецький обласний центр інформатизації» Сергій Лебедєв з питань програмно-технічного забезпечення інформаційно-аналітичної системи «Комунальна власність» та заступник голови обласної ради Олександр Кравцов щодо напрямків розвитку інформаційно-аналітичної системи «Комунальна власність».

Впровадження системи, яка була презентована на засіданні регіонального комітету з економічних реформ, дозволить підвищити якість управління комунальною власністю, запровадити перехресний аналіз як основу оптимізації роботи та скоротити працевитрати на збір і обробку інформації.

 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)