ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Донеччині підірвали шляхопровід

На Донеччині підірвали шляхопровід

Невідомі особи на Донеччині пошкодили шляхопровід на автомобільній дорозі Велика Новосілка-Амвросіївка. Наразі тут діє обмеження руху великовагового транспорту.

У Донецькій області пошкоджено шляхопровід на автомобільній дорозі Т-05-09 Велика Новосілка-Амвросіївка. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінінфраструктури.

«Учора, 7 липня, близько 16:00 на автомобільній дорозі Т-05-09 Велика Новосілка-Амвросіївка, км 80+510 невідомими особами було здійснено підрив конструкції шляхопроводу. Пошкоджено ліву опору середнього прольоту підмостової конструкції» - йдеться у повідомленні.

Окрім того наголошується, що найближчим часом тут буде обмежено рух великовагового транспорту.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за словами Міністра інфраструктури Максима Бурбаки, у Донецькій та Луганській областях необхідно відновити понад 900 км пошкоджених доріг. Наразі працівниками «Укртрансінспекції» та «Укрзалізниці» створено комісію для оцінки збитків. За попередніми даними, після завершення АТО, необхідно буде відновити 705 км пошкоджених внаслідок бойових дій автодоріг у Луганській і 228 км у Донецькій областях.

 
Коментарі (0)