ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа Донеччині ускладнилася ситуація з водопостачанням

На Донеччині ускладнилася ситуація з водопостачанням

Через обстріли була знеструмлена насосна станція каналу Сіверський Донець-Донбас, що ускладнило ситуацію з водопостачання в регіоні, яка і без того залишалася напруженою.

Вчора, в результаті обстрілу була знеструмлена одна з насосних станцій каналу Сіверський Донець - Донбас, наразі вона працює на резервному вводі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Вода Донбасу».

«Також були ліквідовані виявлені раніше пориви на новотроїцькому трубопроводі, водопостачання міста повинно було відновитися. Через суттєву зношеність труб вже до вечора на іншій ділянці трубопроводу утворилися нові пориви, через що мешканці міста не мали змогу отримувати воду у повному обсязі. Сьогодні фахівці будуть виконувати відновлювальні роботи в складних умовах, адже бойові дії в цьому районі не припиняються», – йдеться у повідомленні компанії.

Водопостачання Донецька, Макіївки, Горлівки, Єнакієво, Амвросіївки, Новоазовська, Тельманове, Старобешеве, Маріуполя, Слов'янська, Дружківки, Краматорська, Костянтинівки, Сніжного, Харцизька Дзержинська, Червоноармійська, Українська, Гірника, Селідове, Димитров, Новогродівки, Вугледара, Волновахи, Добропілля здійснюється в потрібних обсягах. Також у компанії «Вода Донбасу»  пообіцяли відновити водопостачання селища Олександрівки вже сьогодні.
 
У Торезі тривають ремонтні роботи по заміні зношених труб, а в Шахтарську люди отримують лише 40% від необхідного обсягу. 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у Донецьку буде збільшено час подачі води. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.
 
Коментарі (0)