ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа Донеччині відновили водопровід «Горлівка-Торецьк»

На Донеччині відновили водопровід «Горлівка-Торецьк»

У Донецькій області відремонтували ділянку водоводу діаметром 900 мм "Горлівка-Торецьк" (поблизу шахти імені Гагарина), що була пошкоджена ще у лютому 2017 року, внаслідок активних бойових дій
У Донецькій області відремонтували ділянку водоводу діаметром 900 мм "Горлівка-Торецьк" (поблизу шахти імені Гагарина), що була пошкоджена ще у лютому 2017 року, внаслідок активних бойових дій, інформує прес-центр штабу АТО.
 
За інформацією прес-центру, із пошкодженого водопроводу на землю щоденно витікало від 14 до 15 тисяч метрів кубічних питної води, що затоплювала підвальні приміщення жителів приватного сектора селища Південне (колишнє Ленінське). Також вода потрапляла в підземні виробки непрацюючої шахти імені Гагаріна, виштовхуючи на поверхню вибухонебезпечний метан, який також потрапляв в підвали житлових будинків жителів селища.
 
До проведення аварійно-відновлювальних робіт, за інформацією прес-центру, залучалися ремонтні бригади Часовоярського районного виробничого управління комунального підприємства "Компанії "Вода Донбасу".
 
Впродовж 22-24 серпня ремонтні бригади знайшли шість аварійних ділянок, на яких відкопали на поверхню трубу та провели необхідні зварювальні роботи. 

"Відновлення сталого водопостачання дозволить майже 35 тисячам мешканців Торецька та селищ в "сірій зоні" забути про жорсткий графік водопостачання (дві години на добу), який було запроваджено протягом останніх декількох місяців, підвищить спроможності міста якісніше підготуватися до осінньо-зимового періоду, а промисловим підприємствам Торецьку та району повернутися до звичного режиму роботи", - йдеться у повідомленні. 

 
Коментарі (0)