ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа Донецьк продовжують «падати» водні проблеми

На Донецьк продовжують «падати» водні проблеми

Бойові дії пошкодили будівлі двох об'єктів «Донецькміськводоканалу». Через це один з об'єктів на даний момент знеструмлений. Зараз працівники підприємства працюють в напружених умовах заради нормалізації водопостачання в місті.

Вчора в результаті бойових дій постраждали будівлі двох об'єктів «Донецькміськводоканалу» в Куйбишевському районі, через що деякі споживачі компанії знаходяться без водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі підприємства.

«В результаті обстрілу пошкоджені будівлі водопровідного вузла ДКЗХИ і каналізаційної насосної станції. Персонал об'єктів встиг покинути будівлі, ніхто з працівників не постраждав, обладнання залишилося цілим. Водопровідний вузол ДКЗХИ на даний момент знеструмлений, через що не здійснюється водопостачанні мікрорайонів 1 і 2 Адмінмайданчиків в Куйбишевському районі», - йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі компанії відзначили, що незважаючи на складну обстановку в місті, аварійна служба підприємства продовжує працювати і виїжджати на усунення аварійних ситуацій. За вчорашній день по місту усунуто 24 пориви на водопровідних мережах та 29 підпорів на каналізаційних мережах. 
 
Складні аварійні ситуації були ліквідовані в Калінінському районі по пр. Ілліча 19а на водогоні діаметром 300 мм і в Будьонівському районі по вул. Римського-Корсакова на водогоні діаметром 200 мм. Обидва пориви були усунені аварійними бригадами протягом трьох годин.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв'язку із зупинкою каналу «Сіверський Донець-Донбас», комунальне підприємство «Донецькміськводоканал» змушене було перейти на ще більш економний режим водопостачання. У повному обсязі вода буде подаватися всім споживачам з 18:00 до 21:00.
 
Раніше вода в Донецьку подавалася в повному обсязі всім жителям з 17:00 до 22:00.
 
Коментарі (0)