ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа дорогах Луцька провели ремонт доріг

На дорогах Луцька провели ремонт доріг

Комунальники Луцька відзвітували про роботу на дорогах Луцька. За інформацією, вони відновили дорожнє покриття на кількох вулицях проїжджої частини та біля житлових будинків.

Шляховики Луцька дали нове життя дорожньому покриттю міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Луцькавтодору».

«Нове асфальтне покриття з’явилося на вулиці Львівській. На вулиці Карпенка-Карого, яка теж знаходиться у незадовільному стані, проведено фрезерування. Сьогодні ж планують приступити до вкладання асфальту. Минулоріч було відремонтовано дорожнє покриття на проспекті Перемоги. Нині ж розпочалися роботи з ремонту тротуарів вздовж цього проспекту», – йдеться в повідомленні.
 
Окрім того, комунальники працюють на прибудинкових територіях. «На теперішній час тривають активні роботи у дворах на вулиці Володимирській, 108, 110, 112, де працівники уже зняли старе асфальтове покриття, встановлюють бордюри та здійснюють щебеневе підсипання», – повідомляють в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Під Дніпропетровськом десятки залізничних переїздів перебувають у незадовільному стані. Окрім того, покриття біля них також зруйновано.
 
Коментарі (0)