ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа дорогах Миколаєва тривав ремонт

На дорогах Миколаєва тривав ремонт

У Корабельному районі Миколаєва проводили ремонт доріг. Дорожники поклали сотні квадратних метрів асфальтобетону, а також встановили новий бордюрний камінь.

У Миколаєві тривав ремонт доріг приватного сектору Корабельного району. Дорожні служби оновлювали покриття по вул. Ак. Рильського: за підсумками роботи поклали 1700 кв. м асфальтобетону, а також встановили новий бордюрний камінь. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Миколаївської міськради.

«Цього року буде заасфальтовано 12 вулиць в Корабельному районі. Крім цього, буде зроблено 10 величезних дворів з внутрішньоквартальними і другорядними дорогами. Це, звичайно, далеко не все, що необхідно зробити, я думаю, що протягом найближчого часу  ми забезпечимо комфортне і безпечне проживання миколаївців» - розповів мер міста Юрій Гранатуров.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Україні 97% автомобільних доріг знаходяться у неналежному технічному стані.
За словами Міністра інфраструктури Андрія Пивоварського, зважаючи на складну ситуацію в країні та недостатнє фінансування, пріоритетним цього річ визначено ямковий ремонт шляхів.
 
Коментарі (0)