ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаНа енергозбереження Хмельницького пішли мільйони кіотських грошей

На енергозбереження Хмельницького пішли мільйони кіотських грошей

Майже 100 мільйонів гривень в рамках Кіотського протоколу направлені на заходи з енергозбереження закладів соціальної сфери області.

Цьогоріч по Кіотському протоколу в Хмельницьку область залучено 92,6 млн грн інвестицій.

За ці кошти проводилися і наразі виконуються ремонтні роботи із теплосанації, а саме утеплюються фасади, горищні перекриття, проводиться заміна вікон та дверей на 37 об’єктах соціальної сфери в 11 районах та 3 містах області.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Хмельницької обласної ради.

Лише у Старокостянтинівському районі виконуються ремонті роботи із енергозбереження на загальну суму 25 млн грн. Зокрема, в Великочернятинській, Немиринецькій, Пашковецькій, Великомацевицькій, Сахновецькій, Воронковецькій загальноосвітніх школах, в Старокостянтинівській ЗОШ №7, а також у хірургічному корпусі центральної районної лікарні.

В Летичівському районі 8,5 млн грн направлені на капітальний ремонт будівлі центрального корпусу та поліклінічного відділення центральної районної лікарні. Також проведено ремонтні роботи з метою енергозбереження будівлі Голосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на що використано понад 1,5 млн грн інвестиційних коштів.

Великі об’єми ремонтних робіт є також у Деражнянському районі. Так, понад 4,5 млн грн та більше 2 млн грн направлено відповідно на капітальні ремонти Деражнянських НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 та ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, а також понад 2 млн грн – на капремонт районної лікарні.

 
Коментарі (0)