ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа хабарі затримали чиновника Мінрегіону

На хабарі затримали чиновника Мінрегіону

Затримали службову особу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Він вимагав та одержав 5 тисяч доларів хабара.
Сьогодні у Києві затримали службову особу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Він вимагав та одержав 5 тисяч доларів хабара. 
 
Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.
 
“11 січня, оперативники затримали головного спеціаліста відділу управління державної власності, який отримав та вимагав 5 тисяч доларів США „відкату“ за надання в оренду приміщення. Окрім того, суб’єкт господарювання повинен був передати кошти визначеній ним людині”, — йдеться в повідомленні.
 
Наразі головного спеціаліста затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування проводиться в межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою Кримінального кодексу України.
 

Йому загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
11 Січня 2019 p. 23:32
Подібні повідомлення періодично повторюються, адже треба чимось відволікати увагу населення від постійного знецінення національних грошей, яке зовні виражається у підвищенні цін і тарифів.