ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа Харківщині підвищення тарифів частково скасовано

На Харківщині підвищення тарифів частково скасовано

Нещодавно у с. Руська Лозова Дергачівського району повідомляли про істотне подорожчання послуг ЖКГ. У ході перевірки тарифи на послуги водопостачання та водовідведення переглянули.

В ході засіданнь робочої групи були перевірені тарифи на житлово-комунальні послуги у населених пунктах Харківської області. Тарифи на житлово-комунальні послуги, які були підвищені органами місцевого самоврядування з початку 2013 року, повернуті на попередній рівень. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської ОДА.

Так, за результатами перевірки були скасовані діючі тарифи на послуги водопостачання та водовідведення у с. Руська Лозова Дергачівського району. Відповідне рішення 30 липня ухвалила Русько-Лозівська сільська рада, яким скасувала діючі тарифи на послуги водопостачання та водовідведення, залишивши їх на рівні попередніх (діючих до 05.02.2013).

Як повідомляла «Україна Комунальна», в окремих населених пунктах у 7 областях місцева влада істотно підвищили комунальні тарифи. Регіони забовані перевірити обґрунтованість тарифів, підвищених за останній тиждень.

За інформацією Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ у с. Руська Лозова Дергачівського району Харківської області  раніше тариф на послуги з водопостачання зріс на 70%, тариф на послуги з водовідведення зріс на 98%.

 
Коментарі (0)