ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНа Харківщині урізали тарифи на "комуналку"

На Харківщині урізали тарифи на "комуналку"

На Харківщині переглянули тарифи на житлово-комунальні послуги. Тепер жителі сплачуватимуть "комуналку" за вдвічі меншими тарифами.

Жителі сел. Кулиничі Харківської області оплачують комунальні послуги за новими тарифами, які в кілька разів менші колишніх. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією заступника голови Кулиничівської селищної ради Миколи Романова, з 1 жовтня 2013 року комунальне підприємство «Харківські теплові мережі» застосовує для житлофонду Кулиничів тарифи, затверджені для Харкова. Так, тепер в опалювальний сезон тариф становить 6,42 грн за 1 кв.м, тоді як раніше жителі Кулиничів платили 11,24 грн за 1 кв.м. Тариф у міжопалювальний період зараз становить 1,13 грн за 1 кв.м, тоді як раніше він був 3,93 грн за 1 кв.м.

Крім того, КП «Харківводоканал» з 1 серпня 2013 року застосовує для населення Кулиничів тарифи на послуги централізованого водопостачання у розмірі 2,448 грн за 1 куб.м води. Микола Романов зазначив, що до серпня поточного року населення Кулиничів оплачувало послуги водопостачання в розмірі 5,57 грн за 1 куб.м води.

 
Коментарі (0)