ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа харківські вулиці повертається освітлення

На харківські вулиці повертається освітлення

У Харкові на вулиці Столєтова встановили нові світильники. У найближчих планах комунальників реконструювати мережі зовнішнього освітлення біля навчальних закладів та лікарень.

Біля Харківського навчально-виховного комплексу №14 по вул. Столєтова, 7 реконструйовано мережі зовнішнього освітлення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили у відомстві, біля НВК встановили 46 залізобетонних опор, 42 енергозберігаючих світильника і змонтували 900 м кабельних мереж.
 
«На території навколо НВК №14 ніколи не було світильників. Тепер ця частина вулиці стала більш безпечною для дітей, які живуть в НВК п'ять днів на тиждень», - йдеться в повідомленні.
 
У міськраді нагадали, що перед комунальниками стоїть першочергове завдання - реконструювати мережі зовнішнього освітлення біля навчальних закладів та лікарень, де досі не було світла.
 
У найближчих планах комунальників встановити світильники біля двох дитячих садків та однієї школи в Жовтневому районі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові перенесуть кінцеву зупинку десяти автобусних маршрутів в районі станції метро «Героїв Праці» на майданчик нового терміналу, який зараз будується.
 
Коментарі (0)