ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові перенесуть кінцеву зупинку маршруток

У Харкові перенесуть кінцеву зупинку маршруток

У Харкові облаштують нову кінцеву зупинку для десяти маршрутів автобусів. Міська влада обіцяє сучасні умови для пасажирів на новому майданчику.

У Харкові перенесуть кінцеву зупинку десяти автобусних маршрутів в районі станції метро «Героїв Праці» на майданчик нового терміналу, який зараз будується. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Харківської міської ради, передає прес-служба відомства.

Відтак, з нового терміналу по вул. Академіка Павлова відправлятимуться маршрутки №8, 28е, 48е, 41е, 54е, 108е, 275е, 212е, 203е і 266е. Будівельні роботи на майданчику нової кінцевої зупинки наразі на завершальній стадії – облаштовується станційна будівля та будується навіс.

«Після закінчення всіх робіт пасажири отримають рівні майданчики з сучасними екологічними та санітарними умовами та дах над головою. Це те, чого сьогодні немає на приміських маршрутах, і люди змушені стояти під відкритим небом», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, облдержадміністрації та міськради можуть позбавити права встановлювати тарифи на внутрішньообласні перевезення. Міністерство інфраструктури просить ввести відповідний мораторій.

 
Коментарі (0)