ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа харківських вулицях стало світліше

На харківських вулицях стало світліше

У Харкові на вулиці Світлій стало ще світліше. Там встановили десятки світильників.

У Харкові на вул. Світлій, 7, 7а, 7-б та на території стадіону школи № 56 по вул. Світлій, 9 встановили зовнішнє освітлення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Як повідомили в Департаменті комунального господарства, за цими адресами встановили 35 опор і 39 світильників потужністю 100 Вт. Раніше стадіон школи і підходи до неї не були висвітлені, зараз територія навколо навчального закладу висвітлюється повністю.
 
За інформацією департаменту, всього до 2015 року з урахуванням вищезазначених об'єктів у місті було встановлено більше 650 опор, 742 світильника, змонтовано понад 16,5 км мереж зовнішнього освітлення.
 
Як раніше сообащала «Україна Комунальна», в Харкові рух транспорту по пл. Павловській, на ділянці від вул. Полтавський шлях до пер. Банного, з 13 по 23 травня буде частково обмежено.
 
Це пов'язано з реконструкцією мереж зливової каналізації на Павлівської площі.
 
Рух тролейбусів, які прямують у депо, буде організовано наступним чином: пл. Благовіщенська - Соборний узвіз - вул. Університетська - пер. Спартаківський – пл. Конституції - пер. Плетньовський - вул. Кооперативна.
 
Коментарі (0)