ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГНа Херсонщині автобус із пасажирами опинився у сніговому полоні

На Херсонщині автобус із пасажирами опинився у сніговому полоні

Загалом в автобусі знаходилось 15 дорослих пасажирів. Упродовж вимушеної зупинки салон обігрівався, у зв'язку з цим фактів обморожень не виявлено

У Херсонській області рятувальникам сьогодні довелося витягати із снігового полону автобус з пасажирами.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МНС.

Як зазначено в повідомленні, 7 лютого близько 07:00 в районі села Строганівка Чаплинського району у сніговому заметі опинився рейсовий автобус, який йшов за маршрутом «смт Новотроїцьке-Херсон». Інформація про дану надзвичайну подію надійшла до Чаплинського районного відділу МНС о 07:20. Відповідно до плану взаємодії у даній ситуації були залучені і інші служби. Близько 10:00 за допомогою трактора Т-150, наданого за домовленістю дорожньому відділу місцевим підприємцем, автобус вдалося витягнути з снігового полону.

Загалом в автобусі знаходилось 15 дорослих пасажирів. Упродовж вимушеної зупинки салон обігрівався, у зв'язку з цим фактів обморожень не виявлено.  Висота заметів на цій ділянці автошляху становить 1, 5 – 2 метра.

На цій же ділянці дороги рятувальникам на автомобілі КамАЗ довелося надати допомогу ще двом легковим автомобілям. Наразі на цій ділянці шляху організоване чергування сил райвідділу УМНС та дорожнього відділу. У резерві перебуває техніка Чаплинського водного господарства. 

 

Ольга Гальчинська

 

 
Коментарі (0)