ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа Хмельниччині більше семи тисяч учасників АТО вже оформили земельні наділи

На Хмельниччині більше семи тисяч учасників АТО вже оформили земельні наділи

За результатами розгляду звернень 13 610 військових отримали дозволи на розроблення землевпорядної документації на землі загальною площею 21 616,6 гектара.
З початку реалізації ініціативи про надання земельних ділянок учасникам антитерористичної операції та членам родин загиблих воїнів до землевпорядної служби Хмельницькій області надійшло від військовослужбовців 17 596 заяв про отримання у власність земельних наділів. За результатами розгляду звернень 13 610 військових отримали дозволи на розроблення землевпорядної документації на землі загальною площею 21 616,6 гектара.
 
Звернення військовослужбовців розглядаються у першочерговому порядку. На сьогодні у Хмельницькій області вже прийнято 7 042 рішення про затвердження проектів землеустрою та надання у власність військовим земельних ділянок загальною площею 11 705,7 гектара. З них 6 077 ділянок загальною площею 11 592,8 га учасники АТО використають для ведення особистого селянського господарства та 965 ділянок загальною площею 112,9 га – для ведення садівництва.
 

На сайті Держгеокадастру розміщена покрокова схема дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки. 

 
Коментарі (0)