ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНа Київщині намагаються незаконно підвищити тарифи ЖКГ

На Київщині намагаються незаконно підвищити тарифи ЖКГ

Влада Бучі хоче незаконно підняти тарифи на послуги ЖКГ. Водночас, місцеве населення виявляє своє незадоволення якістю наданих житлово-комунальних послуг.

На Київщині міський голова Бучі Анатолій Федорук вимагає від депутатів міськради проголосувати за рішення виконкому про підвищення для населення тарифів на житлово-комунальні послуги. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі партії УДАР.

За словами депутата Київської обласної ради від фракції «УДАР» Мирослави Смірнової, під час сесії Бучанської міськради була внесена пропозиція підтримати рішення виконавчого комітету про підвищення тарифів на послуги ЖКГ, хоча жодного проекту рішення та економічного обґрунтування подорожчання тарифів депутатам напередодні не надали. Водночас, мешканці міста скаржаться на низьку якість обслуговування ЖЕКів та виступають категорично проти такого рішення.

Депутат від «УДАРу» наголосила, що незважаючи на те, що за нові тарифи депутати міськради ще не проголосували, біля під’їздів житлових будинків вже з’явилися оголошення про те, що з 1 серпня вартість житлово-комунальних послуг для мешканців зросте.

Як повідомляла «Україна Комунальна», перед Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунальної сфери, а також облдержадміністраціями було поставлено завдання активізувати роботу з перевірки та аналізу економічної обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги в регіонах.

 
Коментарі (0)