ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа київських дорогах «латають» асфальт

На київських дорогах «латають» асфальт

Комунальники Києва продовжують роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань асфальтобетонного покриття. У «Київавтодорі» пояснили, де саме відремонтували дороги.

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань асфальтобетонного покриття вулично-шляхової мережі міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За інформацією компанії, погодні умови сприяють проведенню робіт із ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань асфальтобетонного покриття автошляхів та вулиць столиці.
 
Так, протягом 18-20 лютого дорожні бригади КП ШЕУ районів та КП «Київавтошляхміст» ліквідували руйнування на ділянках площею 1163,3 кв. м. Зокрема, роботи були проведені в Голосіївському районі на вул. Сумській, вул. В. Жуковського, вул. Васильківській на розі з вул. О. Трутенка.
 
Окрім того, шляховики провели роботи у Деснянському районі на вул. М. Закревського, вул. Червоноткацькій, вул. М. Лаврухіна, вул. Леніна (с. Троєщина), а також в Оболонському районі – на вул. Полярній, вул. Північній, просп. Оболонському та інших ділянках.
 
У Подільському районі проведено роботи на площі 117,6 кв. м. на вул. Газопровідній. 
 
У Святошинському районі ремонтували покриття на вул. Командарма Уборевича, бульварі Академіка Вернадського, Кільцевій дорозі та на інших об’єктах вулично-дорожньої мережі.
 
У Солом’янському районі було ліквідовано 191 кв. м. руйнувань, зокрема на просп. Повітрофлотському, вул. Гарматній, вул. Новій. У Шевченківському районі роботи виконано на вул. Коперника, вул. Бакинській, вул. М. Кравченка, вул. Г. Андрющенка та інших ділянках.
 
Крім того, працівники КП «Київавтошляхміст» працювали на Південному мосту, на мосту Метро, а також на шляхопроводах міста.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», столиця заборгувала «Київенерго» за електроенергію більше 700 млн грн. Найбільшими боржниками стали комунальні підприємства. Однак, населення навпаки – скоротило свої борги.
 
Коментарі (0)