ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа «кордоні» з Донбасом стоять автомобільні черги

На «кордоні» з Донбасом стоять автомобільні черги

На пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО спостерігається збільшення автотранспорту. Зокрема, станом на сьогоднішній ранок, перетнути «кордон» очікувало кілька сотень транспортних засобів.

На лінії розмежування в районі проведення АТО в контрольних пунктах в`їзду-виїзду продовжується спостерігатися динамічний транспортний потік. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Зокрема, сьогодні дозволу на перетин «кордону» в КПВВ «Зайцеве» очікувало 80 транспортних засобів в напрямку в'їзду та виїзду з неконтрольованої території. На КПВВ «Мар’їнка» – на в`їзд 150 та 80 автомобілів перебували в зворотному напрямку. На «Новотроїцькому» на в’їзд очікувало 85 автомобілів та 70 транспортних засобів рухалися на виїзд.

Зазначається, черг автомобілів на «Гнутовому» не було.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Євросоюз надасть Україні кошти на розбудову та модернізацію міжнародних автомобільних пунктів пропуску на кордоні. Допомога надійде завдяки продовженню чотирьох програм прикордонного співробітництва між ЄС та Україною.

 
Коментарі (0)