ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа «кордоні» з Донбасом відкрили новий пункт пропуску

На «кордоні» з Донбасом відкрили новий пункт пропуску

У Донецькій області на лінії розмежування відкрили новий пункт пропуску. Відтак, КПВВ має вдвічі більшу пропускну спроможність, ніж КПВВ «Гнутове», що дозволить зменшити черги в контрольних пунктах в’їзду/виїзду.

На лінії розмежування в зоні проведення АТО відкрили контрольний пункт в’їзду/виїзду «Пищевик» у Волноваському районі Донецької області. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Зазначається, що завдяки новому КПВВ будуть створені комфортні умови для перетину лінії розмежування, а також дозволить мінімізувати черги на цьому напрямку.

«Новий контрольний пункт розташовується на напрямку «Маріуполь – Новоазовськ», на якому до цього функціонував КПВВ «Гнутове». На «Пищевику» прикордонники продовжуватимуть здійснювати контрольні та пропускні заходи, які направлені на стабілізацію ситуації щодо пропуску осіб та задля збільшення пропускних можливостей на лінії розмежування», - зазначили в Держприкордонслужбі.

Поміж тим, пропускна спроможність нового КПВВ (4500 осіб та 2500 транспортних засобів) – вдвічі перевищує можливості КПВВ «Гнутове». В обох напрямках руху функціонуватиме по дві смуги для оформлення автотранспорту та по 1 смузі для оформлення осіб у пішому порядку. Контрольно-перевірочні та пропускні заходи будуть здійснюватися з 7 до 17 години.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, так звана «Донецька народна республіка» планує поставки українського вугілля в країни Європи та Близького Сходу. У самопроголошеній республіці заявили, що це засіб отримання до бюджету певних сум.

 
Коментарі (0)