ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа «кордоні» з Кримом для транспорту закрили пункт пропуску

На «кордоні» з Кримом для транспорту закрили пункт пропуску

У Херсонській області «заблокували» проїзд транспорту через один з контрольних пунктів в’їзду/виїзду на адмінлінії з Кримом. Незручності зумовлені перенесенням контрольного пункту ближче до «кордону» з анексованим півостровом.

У Херсонській області з сьогоднішнього дня заборонили проїзд транспорту на через контрольний пункт в’їзду/виїзду «Чонгар» на кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Зокрема, пропускні операції транспортних засобів там припинено до 19 листопада у зв’язку з переміщенням пункту ближче до адмінлінії з півостровом.

«У зв’язку з проведенням робіт по переміщенню контрольного пункту «Чонгар» ближче до адміністративної лінії із Кримом,  оформлення автомобілів буде здійснюватися лише через пункти «Каланчак» та «Чаплинка», - йдеться в повідомленні.

В той же час, пропуск осіб, які слідують через контрольний пункт «Чонгар» в пішому порядку, обмежуватися не буде.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд затвердив концепцію реконструкції державного кордону. Зокрема, згідно з текстом відповідного розпорядження Кабміну, планується підвищити рівень облаштування кордону та удосконалити мережу пунктів пропуску.

 
Коментарі (0)