ГоловнаНовини ЖКГТранспортПункти на пропуску на Донбасі «штурмують» сотні автівок

Пункти на пропуску на Донбасі «штурмують» сотні автівок

На лінії розмежування на Донбасі у черзі в контрольні пункти в'їзду-виїзду скупчилося дкілька сотень автівок. Попри це, у Держприкордонслужбі зазначили, що за минулу добу черги все ж зменшились.
В черзі до контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТо чекають сотні автомобілів. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.
 
Зокрема, у КПВВ «Зайцеве» та «Георгіївка» на оформлення для перетину лінії розмежування на виїзд  на неконтрольовану територію склала 300 та 100 автівок відповідно, а на в`їзд транспортних засобів не спостерігалося. Крім того, на КПВВ «Новотроїцьке» сьогодні зранку на виїзд очікувало 30 автівок, а черга на в’їзд з неконтрольованої території була відсутня. На контрольному пункті в’їду/виїзду «Гнутове» черги також не було.  
 
Хоча у Держприкордонслужбі зазначають, що протягом вчорашнього дня у порівнянні з попереднім відзначається певне зменшення пасажиропотоку у всіх контрольних пунктах пропуску і деяке збільшення кількості транспортних засобів через лінію розмежування.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Дніпропетровську презентували нове житло для родин зі Сходу. Всього облаштовано кімнат на 54 місця. Будівлю відремонтовано за фінансової підтримки Євросоюзу.
 
Коментарі (0)