ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа кримських вулицях посвтлішає

На кримських вулицях посвтлішає

У Сімферополі відновили освітлення на 26-ти вулицях. Третина з них знаходиться у мікрорайоні Старе місто.

В рамках реалізації «Програми поліпшення зовнішнього освітлення міста Сімферополя на 2011-2015 роки» у кримській столиці відновили освітлення на 26-ти вулицях, 8 з них - у мікрорайоні Старе місто. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Ради Міністрів АР Крим.

Зокрема, виконані роботи на вулицях Досичева, Воровського, Межовій, Інге, Футболістів, Захарова, Артилерійській, Р. Сталінграда, Чехова, Малофонтанній, Мареша, Емель, Дюльбер, Фенерли, Джанкойськії, Озерній, Гагаріна (в районі будинків№№ 22, 24, 26, 32, 34, 36, 40, 42), Київській (6/1-6/8), Станційній, Парашутистів, 60 років Жовтня(17, 19, 21, 25), Чименлик (від вул. Мигдальної до вул. Абдул Тейфук) і провулках Мареша, Гренажний, Шаталова, Планеристів (від ТП-242 до вул. Нової).

У цьому році з міського бюджету було виділено понад 3 млн грн на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення.

«Ми намагаємося максимально застосовувати нові технології, де це можливо. Це стосується як будівництва ліній, так і застосування енергозберігаючих джерел світла. У 2013 році на 63 об'єктах були встановлені лампи енергозбереження», - повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Анатолій Рогов.

Також за його словами, до кінця року будуть виконані роботи з реконструкції мереж зовнішнього освітлення ще на 55 об'єктах.

 
Коментарі (0)