ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоНа Луганщині ліквідували низку комунальних підприємств

На Луганщині ліквідували низку комунальних підприємств

У Луганській області поріділи ряди комунальних підприємств. Зокрема, в регіоні ліквідували 8 установ, які не перереєструвалися на підконтрольній Україні території.

У Луганській області ліквідували низку комунальних підприємств, що не перереєструвалися на підконтрольній Україні території або взагалі припинили функціонувати. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«Після набуття повноважень, передбачених Законом України «Про військово-цивільні адміністрації», керівництво Луганської обласної ВЦА здійснює ревізію всіх створених Луганською обласною радою комунальних підприємств. У ході ревізії встановлено, що деякі підприємства не перереєструвалися на контрольованій Україною території або взагалі припинили свою діяльність», - зазначається у повідомлення.

Зокрема, у регіоні ліквідовано:

ОКП «Регіональне агентство сприяння інвестиціям»;

КП «Луганська обласна «Фармація»;

КП «Луганська обласна паливно-енергетична компанія»;

Луганське обласне комунальне спеціалізоване теплозабезпечуюче підприємство «Луганськтеплокомуненерго»;

ОКП «Луганський обласний земельно-інформаційний центр»;

ЛОКП «Міжнародний аеропорт Луганськ»;

Луганське обласне проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро;

КП «Редакція видання Луганської обласної ради «Наша Газета».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, комітетам Верховної Ради пропонують ознайомитися з законопроектом, який покликаний заборонити підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги. Метою законодавчого акта є сприяння стабільного надходження коштів до організацій, що надають житлово-комунальні  послуги та здійснюють тепло- та енергозабезпечення.

 
Коментарі (0)