ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Луганщині можуть заборонити транспортне сполучення з «ЛНР»

На Луганщині можуть заборонити транспортне сполучення з «ЛНР»

Голова Луганської ОДА хоче заборонити транспортне сполучення з територіями, окупованими терористами. В такому випадку потрапити туди можна буде тільки пішоходам.

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль хоче заборонити транспортне сполучення з окупованими територіями Луганської області. Про це йдеться в повідомленні його прес-служби.

Як зазначається, пан Москаль побачив на лінії розмежування вогню дві фури з пивом, які прямували на окуповані території.
 
«Про те, що в лісосмузі ховаються фури з алкоголем, мені розповіли місцеві жителі. За їх словами, вантажівки на окуповані території, через цю місцевість їздять регулярно, хоча моїм розпорядженням перетин лінії розмежування для вантажів заборонено», - заявив пан Москаль.
 
За даними прес-служби, постійні порушення розпорядження про рух вантажів у бік окупованих територій призведуть до того, що найближчим часом перетин лінії розмежування вогню в Луганській області буде заборонено для будь-якого транспорту, включаючи легковий. Всі автомобільні дороги будуть перекриті, виключення залишиться тільки для пішоходів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Мінекономрозвитку переконані: Росія повинна заплатити Україні 350 мільярдів доларів за агресію на Донбасі. Чиновники вважають, що Києву слід бути готовим відстоювати свої інтереси.
 
Коментарі (0)