ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики продовжують обстрілювати територію Луганщини

Бойовики продовжують обстрілювати територію Луганщини

Терористи знову вели вогонь по населеним пунктам Луганщини. У Трьохізбенці бойовики обстріляли опорний пункт українських силовиків із гранатометів.

Остання доба знову була неспокіною на контрольованій Україною території Луганщини – бойові дії зафіксовані в трьох напрямках. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі губернатора Луганщини Геннадія Москаля.

«У Трьохізбенці поблизу зруйнованого мосту через Сіверський Донець учора спалахували перестрілки з автоматичної зброї. Увечері група бойовиків вибралася на міст і обстріляла з гранатометів опорний пункт українських військових. Після відкриття вогню у відповідь противник відступив. У Станиці Луганській на околицях учора увечері та сьогодні зранку також було чутно автоматні черги. А між Кримським (яке контролюється українськими силовиками) та Сокільниками (окупованими бойовиками) періодично виникали короткі перестрілки з автоматів та кулеметів. У всіх випадках обійшлося без постраждалих серед мирного населення, інформації про поранених чи загиблих військовиків немає», – йдеться в повідомленні.
 
При цьому, пан Москаль зазначив, що в населених пунктах на лінії розмежування вогню триває відновлення мирного життя.
 
«У Кримському (автомобільний доступ до якого затруднений, оскільки проїзд через Бахмутку заблокований) за допомогою військових прочистили грунтову дорогу з боку Світличного», – сказав пан Москаль.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Станиці Луганській (Луганська область) відновили подачу електроенергії. Також в населений пункт повернулося центральне тепло- і водопостачання.
 
Коментарі (0)