ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Луганщині відновили постачання електроенергії майже у всі населені пункти

На Луганщині відновили постачання електроенергії майже у всі населені пункти

На Луганщині повернули світло майже в усі знеструмлені населені пункти. Поки що частково знеструмленим залишається лише одне село.

На Луганщині повернули світло майже в усі знеструмлені населені пункти. Поки що частково знеструмленим залишається  лише одне село.

На Луганщині відновлено електропостачання майже всім споживачам, що були знеструмлені через негоду 24-25 грудня.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-служба Луганського енергетичного об'єднання, п5ередає Укрінформ.

"За оперативною інформацією станом на 16:00 25 грудня на підконтрольній Луганщині відновлено електропостачання майже всім споживачам, що були знеструмлені через негоду 24-25 грудня. Залишався частково знеструмленим один населений пункт - село Ракитівка на території обслуговування Кремінського РЕМ (13 абонентів)", - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, станом на ранок 25 грудня на Луганщині  без світла залишалися 380 абонентів: повністю знеструмленими були 2 населених пункти, частково - 5.

Нагадаємо, день перед тим, 24 гредня, У Луганській області через сніг з дощем без електроенергії залишилися  близько 3 тис. абонентів. Так, за оперативною інформацією станом на 13:30 24 грудня, повністю знеструмлені 4 населені пункти, частково - 3.

Як повідомлялося раніше, на трасі Одеса-Київ близько 800 вантажівок застрягли через ускладнення погодних умов.

На трасі заблоковано рух. За словами Білошицького, у напрямку Одеси застрягло близько 800 вантажівок. Найбільше скупчення на 117-130-х кілометрах.

Для того, щоб дати можливість руху, залучено загалом близько 50 екіпажів патрульної поліції.

Нагадаємо, в Україні від 18 грудня суттєво погіршилася погода.

Так, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Київській, Чернігівській та Сумській областях був дощ та сніг, місцями сильні опади, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця і хуртовини. 

Нагадаємо, 11 грудня через сніговий буревій без світла залишилися понад п’ять сотень населених пунктів у чотирнадцяти областях. 

 

 
Коментарі (0)