ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Луганщину повертається світло

На Луганщину повертається світло

У населених пунктах Луганської області, які постраждали від бойових дій, ремонтують системи життєзабезпечення. Зокрема, у селищі Новотошківка відновили електропостачання.

У селі Новотошківка Попаснянського району Луганської області відновили електропостачання. Це стало можливим після розмінування підходів до ліній електропередач. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Електролінії були заміновані уздовж Бахмутки, що знчно ускладнювало ремонтні роботи. Наразі, світло є на центральних вулицях Новотошківки, зараз ремонтники розводять його в окремі будинки.

«На контрольованій Україною території Луганщини залишився один населений пункт, у якому поки немає електроенергії — це с.Троїцьке Попаснянського району. Село розташоване поблизу Дебальцева, тому також зазнало дуже інтенсивних обстрілів та руйнувань. Відновлення систем життєзабезпечення тут триває», - повідомив губернатор області Геннадій Москаль.

Зауважимо, що електрики у селі Новотошківка не було півтора місяці. Крім цього у Новотошківці від обстрілів постраждали системи життєзабезпечення – пошкоджено водопровід, повелено електричні опори, а також зруйновано будинки. Крім цього, селище ще періодично обстрілюється терористами.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, протягом ночі з 7 на 8 березня інтенсивність провокативних обстрілів з боку бойовиків зменшилась, однак за цей період терористи 6 разів порушили режим «тиші». Від дій бойовиків постраждав ряд населених пунктів Донбасу.

 
Коментарі (0)