ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики продовжують обстрілювати Донбас

Бойовики продовжують обстрілювати Донбас

Вночі терористи знизили інтенсивність провокативних обстрілів, проте повністю не припинили вогонь. Від дій бойовиків постраждав ряд населених пунктів Донбасу.

Протягом ночі з 7 на 8 березня інтенсивність провокативних обстрілів з боку бойовиків зменшилась, однак за цей період терористи 6 разів порушили режим «тиші». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-центрі АТО.

«З 20:00 7 березня до 6:00 8 березня противник 6 разів порушив режим «тиша». З мінометів і гранатометів, поблизу Донецького аеропорту злочинці вели вогонь по Авдіївці, Опитному, Камянці. Ворожий снайпер працював неподалік Пісків», - повідомили у штабі.
 
Близько 03:00 мінометних обстрілів зазнало селище Майорськ на Артемівському напрямку.
 
«З 22:30 до 22:50  на Маріупольському напрямку поблизу c. Широкине противник також вів вогонь по позиціях сил АТО з міномету», - додали у прес-центрі.
 
Окрім цього, на Маріупольському напрямку противник проводить активну повітряну розвідку: за минулу добу сили ППО зафіксували 6 безпілотних літальних апаратів. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», влада Луганщини пропонує «Нафтогазу» не доплатити Москві за газ, а за ці кошти побудувати газопровід в регіоні. Адже наразі без газопостачання там залишаються майже 10 населених пунктів, підконтрольних Україні, яких від газу відключили бойовики «ЛНР».
 
Коментарі (0)