ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа Луганщину повертається вода, газ та світло

На Луганщину повертається вода, газ та світло

У Луганській області у населені пункти повертаються комунальні блага. У кількох селищах вдалося полагодити водогін, електролінії та газопровід

У Луганській області відновлено водопостачання у центральній частині Попасної, де останні кілька днів подача води здійснювалася під слабким тиском. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Наразі, Попасна забезпечується  централізованим водопостачанням в повному обсязі.

Крім цього, після дводенного ремонту високовольтних ліній електропередач, які було пошкоджені бойовиками, відновлено електропостачання у Трьохізбенці. Там та у Кряківці і Калаусі світла не було близько тижня.

Також, сьогодні вночі терористи відкрили вогонь по Станиці Луганській. В наслідок цього було перебито газопровід. Тож частина селища залишилась без газу. Однак, аварійні бригади відновили газопостачання до ранку.

«По вул. Барбашова внаслідок прямого влучення мінометної міни повністю зруйнований і згорів приватний будинок», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 22 червня  у Луганській області бойовики здійснили масовий обстріл селища Карбоніт, що входить до м. Золоте. Снаряди терористів влучили у дільницю КП «Попаснавода», яка забезпечує подачу води у більшість населених пунктів Попаснянського району.

 
Коментарі (0)