ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Луганщину повертаються автобуси

На Луганщину повертаються автобуси

У Луганській області почав курсувати автобус між деякими населеними пунктами. Крім цього, там продовжуються ремонтно-відновлювальні роботи на системах життєзабезпечення населених пунктів на ліній розмежування вогню.

У Луганській області зі Станиці Луганської  вперше за кілька місяців почав курсувати автобус у прилеглі населені пункти. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«Зі Станиці вперше за кілька місяців почав їздити маршрутний автобус у прилеглі села», - повідомив губернатор області.

Крім цього, у регіоні продовжують відновлювати системи життєзабезпечення у населених пунктах, що розташовані на лінії розмежування вогню. Зокрема, у Станиці Луганській подали електроенергію більше ніж після місяця темряви.

У Трьохізбенці відновили електропостачання більше ніж в 90% будинків, без електрики залишаються кілька провулків.

Однак, населені пункти Нижнє, Світличне, Тошківка та Трьохізбенка ще залишаються без газопостачання. У Кримському також відсутня світло та газ. У селі Новоташківка поки не вдалося відновити електропостачання. Проте, відновлювальні роботи у цих населених пунктах не припиняються.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, незважаючи на «режим тиші», бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Вчора вівся вогонь по населених пунктах Донецької області. Серед них – околиці Дебальцевого.

 
Коментарі (0)