ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики обстріляли околиці Дебальцевого

Бойовики обстріляли околиці Дебальцевого

Незважаючи на «режим тиші», бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО. У штабі назвали населені пункти, по яким вівся вогонь. Серед них – околиці Дебальцевого.

Протягом ночі з 23 на 24 лютого бойовики 12 разів вели вогонь по позиціях сил АТО, повідомляє прес-центр АТО.

«Найбільша кількість випадків порушення режиму «Тиша» – на Дебальцівському напрямку. Тут ворог з 20:00 до 22:00 сім разів з артилерії завдавав ударів по селищу Попасна і один раз по селищу Луганське», - пояснили в прес-центрі.

На Донецькому напрямку вночі бойовики з артилерії та мінометів обстріляли Опитне, Тоненьке, Авдіївку.

Крім того, за інформацією прес-центру, в районі шахти Дутовської близько 9 години вечора противник піхотними підрозділами намагався штурмувати позиції сил АТО.

«На Маріупольському напрямку бандформування продовжують атакувати наші позиції поблизу селища Широкине. За цей населений пункт починаючи з 1:45 ночі протягом півгодини тривав бій», - повідомляють у штабі АТО.

До речі, у штабі АТО відзначають активність ворожих безпілотників: «За минулу добу українські сили протиповітряної оборони зафіксували 10 таких літальних апаратів практично уздовж всієї лінії бойового зіткнення».

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», ремонтні бригади продовжують відновлювати у Маріуполі мікрорайон «Східний», який піддався атакам бойовиків. Наразі там працюють близько 200 ремонтників.

 

 
Коментарі (0)