ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа львів'ян перекладуть облаштування прибудинкових зон

На львів'ян перекладуть облаштування прибудинкових зон

До середини осені мешканці Сихівського району Львова зможуть облаштувати територію навколо своїх будинків. Проект фінансується міською радою, однак усі роботи львів'яни проводитимуть за власний кошт.

До початку жовтня у Сихівському районі Львова збираються облаштувати прибудинкові зони. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Згідно з повідомленням, зокрема, початок робіт запланований на липень. Наразі проект облаштування погоджується, збирається  необхідний пакет документів на сесію міської ради.

«Проект фінансується міською радою, проте усі роботи будуть проводитись за кошти мешканців будинків. Проект потрібен їм, щоб вони могли з користю використовувати свої земельні ділянки. Виглядатиме це все так: вони будуть обгородженні сітками і до них буде прокладено доріжку. У середині мешканці зможуть побудувати шопу для зберігання власного інвентарю, а також облаштувати місце для відпочинку», - зазначила начальник відділу житлового господарства Сихівської районної адміністрації Мар’яна Лакомська.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, активна фаза робіт щодо будівництва трамваю на Сихів відкладається до липня і триватиме впродовж поточного і наступного років. Затримку будівництва місцева влада пояснює браком коштів.

 
Коментарі (0)