ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Львівщині забудовники заборгували селищному бюджету мільйони

На Львівщині забудовники заборгували селищному бюджету мільйони

На Львівщині забудовники не переказали до одного з селищних бюджетів майже 19 млн грн. Кошти мали надійти для розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури селища.

У Львівській області забудовники не переказали до Східницького селищного бюджету 18,7 млн грн. Про це повідомили у прес-службі Державної фінансової інспекції.

Зокрема, кошти мали надійти від забудовників для розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури селища до прийняття трьох об’єктів будівництва в експлуатацію. Попри те, що останній з трьох об’єктів будівництва був готовий до експлуатації ще у травні 2015 року, у грудні минулого року кошти до місцевого бюджету так і не надійшли.

Поміж тим, фінінспектори виявили, що в селищній раді не ведеться контроль за станом заборгованості, яка виникла під час розрахунків із забудовниками.

Окрім того, під час перевірки не надали жодних документів, які свідчили б про здійснення позовної роботи з боржниками.

Матеріали ревізії передано до Прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, у Донецькій області зафіксовано два випадки розтрати держкоштів, які було виділено на відновлення інфраструктури. За обома фактами відкрито кримінальні провадження.

 
Коментарі (0)