ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа Львівщині «спустять» у каналізацію мільйони

На Львівщині «спустять» у каналізацію мільйони

У будівництво каналізації на Львівщині вкладуть понад 10 млн грн. Усе, щоб вберегти від забруднення нечистотами річку Верещицю.

Великолюбінська селищна рада Городоцького району Львівської області уклала угоду з ТОВ «Енергоресурс-Монтаж» на будівництво дощової та зливової каналізації в смт. Великий Любінь. Вартість угоди складає 11,31 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Зокрема, уточнюється, що роботи проходитимуть по вул. Львівська – Оболонь. Угодою передбачено земляні роботи, влаштування зливового колектора, демонтаж труб і влаштування з’їздів, перекачування води.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Сервіскотломонтаж-Львів».

Зауважимо, тендери щодо влаштування любінської каналізації проводяться з 2010 року і весь цей час їх переможцем було ТОВ «Ремспецбуд», з яким підписали договорів на 7,87 млн грн.

Примітно, що у смт. Великий Любінь знаходиться однойменний санаторій, який є одним із найдавніших сірководневих курортів Європи. Тут лікувалося багато відомих людей, зокрема, імператор Австрійської імперії Франц-Йосиф. Відсутність каналізації призводить до забруднення місцевої річки Верещиця.

 
Коментарі (0)