ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНа Львівщині відновили газопостачання

На Львівщині відновили газопостачання

У Львівській області через резервні трубопроводи відновили газопостачання споживачам, яким було припинено подачу палива у зв’язку з аварією на газопроводі. В «Укртрансгазі» заявляють, що роботи по відновленню газопостачання планується завершити сьогодні.

Мешканцям Львівської області відновлено газопостачання через резервні газопроводи. Відключення газу з тисячам абонентів було зумовлено розгерметизацією підземного магістрального газопроводу діаметром 500 мм. Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Укртрансгаз».

Згідно з повідомленням, завершити роботи по відновленню газопостачання заплановано до 15:00 12 січня.

«Роботи по відновленню розгерметизованого газопроводу тривають. Транспортування блакитного палива для європейських споживачів здійснюється відповідно до поданих заявок. Постраждалих та жертв внаслідок надзвичайної ситуації немає», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Кіровограді постачальники тепла загартовують жителів багатоповерхівок холодом. В морозні дні температура у оселях ледь перевищувала 10 градусів. Так, у мікрорайоні Шкільний, будинки опалює єдина котельня. Торік провели ремонт. Ось тільки тепліше людям не стало. Котельня належить підприємству «Кіровоградтепло».

 
Коментарі (0)