ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа львівські вулиці «прийде» ремонт

На львівські вулиці «прийде» ремонт

У Львові відремонтують ряд міських вулиць. На час проведення ремонтних робіт буде обмежено рух транспорту на деяких ділянках. Крім цього, змінять маршрут курсування і одного з трамваїв.

У Львові з 12 березня обмежать рух транспорту вул. Промисловій. Це спричинено проведенням ремонтних робіт. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ремонт буде проходити на ділянці від вул. Волинської до вул. Б. Хмельницького. Тож закритими для транспорту буде вул. Б. Хмельницького на ділянці від вул. Донецької до вул. Гайдамацької, Після чого на ремонт закриють і вул. Гайдмацьку, там замінять каналізаційний колектор.

«Вулиці ремонтуємо в рамках співпраці з ЄБРР. Буде виконаний капітальний ремонт дорожнього покриття, хідників, влаштовано зовнішнє освітлення. Плануємо виконати роботи впродовж 7 місяців. Це останні лоти в рамках проекту з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж 2-го та 6-го трамвайних маршрутів. Вартість робіт складає 4 млн євро», - зазначають у міськраді.

Через проведення ремонтних робіт внесено зміни у маршрут курсування трамваїв №6. На час ремонту траса електротранспорту пролягатиме по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б. Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Луганську комунальники виконують ямковий ремонт аварійних ділянок дорожнього полотна. Роботи провели використовуючи шлак.

 
Коментарі (0)