ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Луганську ями на дорогах закладають шлаком

У Луганську ями на дорогах закладають шлаком

У Луганську комунальники виконують ямковий ремонт аварійних ділянок дорожнього полотна. Де саме пройшли роботи - відзвітували в міськраді.

За інформацією підприємства «Експлуатаційно-лінійне управління автодоріг», протягом 5 березня його співробітники здійснили закладення вибоїн окремих ділянок дорожнього полотна шлаком. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

«Використовуючи шлак, ямковий ремонт виконали на перетині вулиць Оборонна і Сосюри, по вулиці Віктора П'ятьоркіна, в районі естакади і Алчевського виїзду, а також шляхопроводу на перетині вулиць Чорноморська та Павловська. По вулиці Ліньова відремонтували зливову каналізацію за допомогою зварювальних робіт. Крім того, працівники підприємства щодня очищають від сторонніх предметів і сміття дороги, територію поблизу зупиночних комплексів, а також пішохідні переходи та тротуари», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Луганській області подали газ в Станицю Луганську в обхід окупованих територій регіону, так званої ЛНР. Адже напередодні терористи перекрили магістральний газопровід високого тиску, залишивши близько десяти населених пунктів без «блакитного» палива.
 
Коментарі (0)