ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа львівських автошляхах побутує обмеження руху

На львівських автошляхах побутує обмеження руху

Внаслідок погіршення погодних умов на території Львівської області вводиться обмеження руху транспорту на деяких автошляхах у напрямку Волинської області.

У зв’язку із негодою тимчасово обмежено рух транспорту на автодорогах у напрямку Волинської області. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДАІ МВС України.

Зокрема, обмеження руху діятиме на автошляхах Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква та Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Водіїв просять звернути увагу на вказані обмеження та утриматися від поїздок у цих напрямках.

Наразі працівники ДАІ здійснюють розпорядчо-регулювальні дії на найбільш проблемних ділянках доріг, інформують водіїв про тимчасові обмеження, допомагають тим, хто через стихію потрапив у скрутне становище.

Щодо останього у ДАІ нагадують: «Якщо негода застала вас у дорозі, доцільно відмовитися від продовження руху та зупинитися у безпечному місці. На території області облаштовано більш ніж 50 стоянок для тимчасового відстою транспортних засобів під час негоди».

Зауважимо, за інформацією синоптиків, сьогодні на території Львівщини - подальше ускладнення погодних умов. Зокрема, очікується сніг та хуртовини. На дорогах області – ожеледиця, снігові замети.

 
Коментарі (0)