ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Миколаївщині закрили дорогу через «поламаний» міст

На Миколаївщині закрили дорогу через «поламаний» міст

У Миколаївській області обмежено рух транспорту на одній із доріг загального користування. Причиною заборони на проїзд є пошкодження мосту, які сталися внаслідок переїзду колони вантажівок через мостову конструкцію.

У Миколаївській області відучора заборонено рух транспорту на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О-151909 (Снігурівка-Антонівка – (М-14)) – Новотимофіївка, км 1+200. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Причиною обмеження руху стало пошкодження понтонного моста через р. Інгулець. Конструкції мосту постраждали внаслідок проїзду колони з 7 вантажівок із залізобетонними виробами.

«Об’їзд здійснюється по автодорозі (Снігурівка-Антонівка) – Нововасилівка – Галаганівка та через Херсонську область», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові з 7:00 16 квітня до 22:00 30 квітня заборонено рух транспорту на вул. Чернишевського, на ділянці від вул. Гіршмана до вул. Іванова. Причиною заборони проїзду транспорту на цій ділянці є проведення капітального ремонту. Крім цього, рух транспорту також обмежено і на одному з проспектів Харкова. Там проводиться реконструкція.

 
Коментарі (0)